пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

Переможців ІІ туру «Ігор патріотів Херсонщини» визначено!


16 жовтня працівниками центральної бібліотеки для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» було проведено ІІ, районний, етап обласного інтелектуального турніру  «Ігри патріотів Херсонщини», у якому взяли участь 9 переможців шкільних змагань.

Оргкомітет районного туру  «Ігор патріотів Херсонщини»  очолював директор  ЦДЮТ, знавець історії рідного краю і автор багатьох книжок про Скадовщину О.М.Лиховид. До складу компетентного журі увійшли:  бібліотекар ЦБ для дітей В.В.Свашенко, учитель історії СНВК «Академічна гімназія» В.І. Судіна, учитель географії Скадовської ЗОШ №3 А.М. Христич, методист КУ СРМК Н.В. Мітюхіна, зберігач фондів Скадовського краєзнавчого музею Є.І. Степанова.
Турнір проводився у трьох вікових категоріях: учні 4-5 класів відповідали на запитання про флору та фауну рідного краю;  діти 6-7 класів перевірили свої знання з історії козацької доби Херсонщини та топоніміки нашої місцевості; старшокласники вразили журі своїми пізнаннями в літературі та етносі рідного краю.
При формуванні запитань до ІІ етапу конкурсу оргкомітет взяв за основу матеріал краєзнавчої тематики,  підібраний працівниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Свою низку запитань учасникам ІІ етапу змагань запропонували також учителі-предметники Скадовських шкіл.
Найкраще підготувалися до тестування у ІІ етапі змагань і  отримали найбільшу кількість балів у всіх вікових категоріях учні Скадовської школи №3: учениця 5-Б класу Савченко Анна (учитель А.М.Христич), учениця 7-Б класу  Поліщук Олександра (учитель І.В.Адзима) та учениця 9-В класу Зикова Вікторія (учитель О.Ю. Клименко).
Переможців нагородили почесними грамотами, вони здобули право в листопаді нинішнього року взяти участь в обласному турнірі змагань.

  




Немає коментарів:

Дописати коментар