середу, 22 липня 2015 р.

Ігри патріотів об'єднують дітей.


20 липня 2015 року у Скадовському краєзнавчому музеї для дітей та членів родин з Тернопільщини, батьки  яких знаходяться в зоні АТО та займаються волонтерським  рухом,  була проведена  культурно-розважальна програма, до якої долучилися і працівники центральної бібліотеки для дітей.
З метою пропагування краєзнавства серед молоді та вивчення особливостей нашого краю для дітей 9-12 років проведено першу  із серії краєзнавчих «Ігор патріотів Херсонщини» гру «У пошуках знайомих незнайомців», яка запрошує у подорож Херсонщиною та знайомить учасників гри з новими сторінками відомих понять та фактів, які знають діти з шкільної програми. 
Бібліотекарями Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки створено сім ігор серії вже існують у електронному форматі, а їхній пробний робочий наклад уже проходить апробацію у нашій центральній бібліотеці для дітей та дорослих.
З гаслом «Читайте і грайтесь відпочиваючи!А ми вам допоможемо зробити ваш відпочинок корисним і цікавим!», бібліотекарі побажали усім присутнім гарного відпочинку, цікавого читання і запросили відвідати нашу центральну бібліотеку особисто. Діти і дорослі щиро подякували за організацію заходу та цікаво проведений час.


Немає коментарів:

Дописати коментар