понеділок, 23 березня 2015 р.

У здоровій природі і ми здорові

Ми живемо на планеті Земля. Це наш дім. Але ми в ньому не самотні. Нашими сусідами по планеті є численні види рослин і тварин, дивовижний світ грибів і загадковий світ мікробів. Та нажаль вона  у небезпеці. Природа, в якій нам доводиться жити, забруднюється, піддається руйнуванню, знищенню, зменшується розмаїття фауни й флори.  А щоб привернути нашу увагу до цих проблем щорічно  21 березня  у всьому світі відзначається Міжнародний день захисту лісів, який був заснований в 1971 році.

В рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках" у нашій бібліотеці було проведено урок-екології  «У здоровій природі і ми здорові» для вихованців д/с «Дзвіночок» . Під час зустрічі діти  не лише переглянули театральну постанову  «Айболить б’є на сполох», а й дізналися про згубний вплив звалищ на природу. Особливе пожвавлення виникло під час проведення екологічної вікторини-подорожі «В гостях у лісових мешканців». Малеча виявила неабиякі знання про цей дивовижний світ, пропонувала свої варіанти загадок і з’ясувала найголовніші правила поводження у лісі.
Враження від почутого та побаченого дітвора виразила у своїх малюнках.

А хто захоче більше дізнатись про проблеми екології в усьому світі та методи боротьби з ними в читальній залі  організовано тематичну поличку «Чи ж не прийшла пора поміркувати, як людству на Землі мудрішим стати!».

Тож запрошуємо всіх бажаючих до нашої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар