пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

Підводний світ моря

Одним із напрямів у нашій роботі є виховання у дітей дбайливої та усвідомленої  поведінки по відношенню до унікальної природи рідного краю. Адже збереження Чорного моря – перлини Півдня та нашого рідного міста Скадовська – завдання кожного громадянина-патріота. З цією метою ми разом з вихованцями дитячого садка «Казка» вирушили у дослідницьку морську експедицію до підводного світу. А бути капітаном на підводному човні ми запросили представника Національного природного парку «Джарилгацький»  Шешину Наталю Валеріївну, яка займається дослідженням та охороною мешканців нашого Чорного моря.


Під час подорожі ми  познайомилися з «підводними лисицями», «красунями під парасольками», «зірками на морському дні»і нашими друзями – дельфінами. Малеча із задоволенням ділилася своїми знаннями та спостереженнями, грала в ігри «Морські прикраси» та «Вірю-не вірю». Діти наглядно  могли побачити і навіть  доторкнутися до різних видів молюсків, які водяться у Чорному морі.








А згадкою про цікаву подорож стали малюнки з мешканцями нашого моря, які діти з задоволенням розмалювали та взяли із собою.


Немає коментарів:

Дописати коментар