четвер, 21 серпня 2014 р.

Незалежній Україні слава нині і вовік

Любити свою Батьківщину, шанувати пам’ять пращурів - означає бути патріотом. І для цього, передусім треба бути достойним громадянином своєї держави. І саме для утвердження патріотичного духу маленьких громадян нашої держави 21 серпня у нашій книгозбірні проведено  інформаційну  годину «Незалежній Україні слава  нині  і вовік».  


Бібліотекар Чечікова Т.В. розповіла присутнім про ухвалу Акта проголошення незалежності та доленосне утвердження України, як держави; про факти з історії Державного прапору та державних  символів  України, адже кожний народ, маючи свою історію, має і свої історичні святині – герб, прапор, гімн. Український національно-державний прапор прийшов до серця нашого народу тернистими шляхами буття. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праці, краси, а ще багатство рідної землі. 

Присутні  ознайомилися з виставкою «Прапорові  барви  України».

Протягом дня  усі бажаючі  мали змогу залишити свої привітання з нагоди свята на стенді «Моя Україна».





Цей захід був цікавим та корисним для дітей. Адже молоде покоління повинно знати  свою історію,  берегти та примножувати все те краще, що зберегли для нас інші, знати  та  поважати  символіку держави в якій вони народилися та живуть. 

З національним святом українського народу –
Днем незалежності – ми щиро Вас вітаємо!
Благополуччя, щастя, радості, натхнення,
Добра, здоров’я й злагоди бажаємо.

Немає коментарів:

Дописати коментар