пʼятницю, 25 липня 2014 р.

Допитливі Пізнайки, розумні Всезнайки

Книги завжди були і будуть вірними друзями юних читачів. Адже саме читання книг допомагає мандрувати різними дивовижними країнами, знайомить дітей з новими незвичайними подіями. За допомогою книг ми знаходимо нових друзів, навчаємось спілкуванню, правильно формувати свої думки, культури мовлення. Хто багато читає той поглиблює набуті знання, розширює кругозір, підвищує інтелект.
25 липня у стінах нашої бібліотеки зібралися «Юні читайлики» на годину-сюрприз «Допитливим Пізнайкам, розумним Всезнайкам».
 Девізом дня  стали слова М. Сингаївського:
«З малого струмка – витікає ріка.
З малої стежини – твій шлях до вершин»


  Захід було спрямовано на  розвиток мислення та мовлення дітей ; виявлення творчих  здібностей;  виховування  інтересу  до читання  та шанобливого ставлення  до  книжок. Власні знання діти показували у багатьох конкурсах та розвагах.  Гра була незвичайна:  користувачі  ділились  своїми  знаннями з різних  галузей – з народознавства, природи, історії, краєзнавства, географії, літератури тощо.  Діти проявили зацікавленість та активність, демонструючи свою  начитаність і кмітливість.


На допомогу «Юним  ерудитам» були підготовлені книжкові виставки «Цікаві таємниці з книжкової скарбниці» та «Сторінками книг навколо світу», де були виставлені книги,  які допоможуть  читачам  поглибити свої знання,  дізнатися багато цікавого та раніше невідомого. А сюрпризом стали онлайн – ігри, якими діти могли насолоджуватись досхочу.




Немає коментарів:

Дописати коментар