середу, 13 листопада 2013 р.

Веселій дітворі про пори року чарівні

«Поезія – це завжди неповторність» -, писала Ліна Костенко, а зустріч з поезією– це  завжди нові  почуття, переживання, яскраві емоції.
12 листопада Скадовська центральна бібліотека для дітей  спільно з Скадовською районною організацією «Всеукраїнська екологічна ліга» (голова Бартчук І.Д.) гостинно зустрічала поціновувачів віршованого слова. Відбулася творча зустріч з поетесою Височанською Лесею Михайлівною та презентація її  нової  збірки віршів для дітей  «Веселій дітворі про пори року чарівні». 



Земля, де народилась і зростала, де вбирала в себе безліч вражень, чуйні люди, краса природи, рідна мова – усе це надихає Лесю Михайлівну на творчість. А талановита людина – талановита у всьому, і цю істину на власному прикладі вона  доводить своєю працею.
У доробку Лесі Михайлівни шість збірок: «Окрилені натхненням Божим», «Обереги дитинства» (2010 року); «Правда і кривда» , «Цікаві загадки на всі  випадки», «Зорепадом роки летять» (2011 року); «Зцілює душу Божа любов»(2012 року). Кожна  поетична збірка це своєрідна лірична сповідь перед читачем.




Глибоку душевну насолоду та незабутнє враження одержали присутні від прослуховування віршів у виконанні авторки на тему кохання, краси природи рідного краю.
Захід пройшов у теплій дружній атмосфері, а Леся Михайлівна отримала від вдячних слухачів щирі побажання і надалі дарувати людям тепло і любов, якими  наповнені її твори. 
Авторка подарувала бібліотеці всі сім  збірок поезії, і тепер кожен бажаючий має змогу доторкнутися до поезії - живого джерела невпинної ріки.





Немає коментарів:

Дописати коментар