середу, 8 травня 2013 р.

Слухаємо голос ветерана


9 Травня - день пам'яті і скорботи.  Це особливий день  для ветеранів і учасників,  які пройшли всі жахіття війни. Минають роки, відлітають у вічність усе далі й далі  грізні роки Великої Вітчизняної війни.  Але ніколи не згасне пам'ять про тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.  З метою популяризації літератури про Велику Вітчизняну війну у бібліотеці оформлено виставку-перегляд  « Наш край в роки війни»

7 травня в рамках акції «Слухаємо голос ветерана» , присвяченої  відзначенню 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, у бібліотеці відбулася зустріч учнів 4-х класів Скадовської гімназії з учасницею ВВв Тоцькою Тамарою Євгенівною,  яка  поділилася з учнями своїми спогадами про війну та закликала  їх краще навчатися, здобувати освіту, яка їм неодмінно знадобиться в житті .

Діти уважно слухали розповідь Тамари Євгенівни, задавали питання, а на останок подякували і привітали віршами та квітами, бажаючи міцного здоров’я.


Тож давайте не забувати про наших захисників і згадувати їх не тільки 9 Травня, а й кожен день, дякуючи їм за мирне небо, за щасливі родини, за наше життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар