середу, 13 лютого 2013 р.

День всіх закоханих


14 лютого у всьому світі відзначають День Святого Валентина. З  кожним роком  цей день стає все більш поширеним і незважаючи на те, що День святого Валентина вважається, в першу чергу, святом закоханих, в цей день обов'язково потрібно привітати всіх, кого любиш: дідусів і бабусь, братів і сестер, батьків та друзів!
В нашій бібліотеці в рамках цього свята пройшов конкурс  "валентинок". Найкращою була визнана листівка учениці  7-В класу  школи № 2  Філенко Тетяни.



Протягом десяти днів користувачі бібліотеки приносили свої роботи. А  12 лютого було організовано пізнавально – ігрову програму " Любові всі віки покірні ", в ході якої діти  брали участь у конкурсах «Хто кого кохав?», «Вірите  чи ні?», «Давайте дарувати один одному компліменти», де  було запропоновано всім бажаючим  залишити на пам’ять вітання з днем Святого Валентина , які вони мали змогу  написати на великій  вітальній «валентинці». Так як існує традиція  дарувати в цей день солодощі, то кожен учасник отримав свій солодкий подарунок. 










Немає коментарів:

Дописати коментар