середу, 19 лютого 2020 р.

Лікарські рослини – для здоров’я і сили

18 лютого бібліотекар Скадовської центральної бібліотеки для дітей Боднарюк Марія Сергіївна та провідний фахівець з екологічної освіти Національного природного парку «Джарилгацький» Шешина Наталія Валеріївна були запрошені до ЗДО №7 «Казка» на інтегроване заняття «Лікарські рослини – для здоров’я і сили».
Вихованці старшої групи показали гарні знання про лікарські рослини, правильно називали їх, розповідали про їх лікувальні властивості, викладали назви лікарських рослин з кубиків Зайцева, декламували вірші, відгадували загадки.
Марія Сергіївна познайомила малечу з Червоною книгою України, а Наталія Валеріївна поповнила знання дітей про лікарські рослини нашого краю. В ході бесіди вихованці розповідали про правила зберігання , збирання та сушіння рослин, а також про те, як потрібно себе вести в природі,виклавши «квітку правил».
Дякуємо керівництву ЗДО №7 «Казка» за можливість долучитись до цікавого заходу та особисто вихователю Антіпіній Наталії Миколаївні за Ляльки-травниці та яскраві подушечки з ароматними, сухими, лікарськими травами, які вони зробили власноруч з дітками.

Немає коментарів:

Дописати коментар