четвер, 20 лютого 2020 р.

Зустріч з маленькими друзями!



Кожної неділі вихованці старших груп  ЗДО «Теремок» із нетерпінням чекають у гості бібліотекаря Скадовської центральної бібліотеки для дітей.
Кожна зустріч – знайомство з новою книгою, новою історією, яку жваво коментують малюки. Цього тижня, 18 та 19 лютого, діти слухали цікаву добру казку Марджері Вільямса «Вельветовий кролик або як оживають іграшки».


Історія знайомить нас з маленьким хлопчиком та його улюбленою іграшкою - вельветовим кроликом. Отримавши його в подарунок до різдвяних свят, дитина полюбила його усім серцем і вони майже ніколи не розлучалися. Однак час ішов і коли хвороба підкосила хлопця, кролик з часом забувся і мав бути спаленим. Але на те вона і казка, щоб у ній траплялися дива, чари та добрі феї. Всі потаємні мрії та бажання маленької іграшки перетворилися на реальність і він нарешті мав змогу відчути, що таке бути справжнім, мати сердечко та душу.



З вихованцями старшої групи № 2 «Усмішка» Марія Сергіївна зробила подарунок для найрідніших матусь, перший «дотик» весни – кущик тюльпанів.



І, звісно, наприкінці зустрічі кожна дитина вибрала книжечки за смаком та пообіцяли прийти у гості до книгозбірні. Чекаємо на вас, маленькі друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар