пʼятницю, 17 травня 2019 р.

Ми, 16-го з ранку, одягаєм вишиванку!


День вишиванки в Україні цьогоріч святкують 16 травня. На вулицях Скадовська сьогодні можна побачити чимало людей у колоритному національному одязі. Приємно, що усі не лише одягають вишиванки, а й посміхаються один одному та вітають зі святом!
Працівники комунального закладу «Скадовська централізована бібліотечна система» також вітають усіх зі святом, вбираються у барвисті вишиванки та запрошують на гостину почитати цікавих книжок.



Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Скадовської центральної бібліотеки для дітей Боднарюк Марія Сергіївна завітала цього дня до дошкільного навчального закладу «Теремок» з бібліовізитом. Читали цікаву книжку «Розумна собачка Соня» Андрія Усачова. 



Разом із розумною собачкою Сонею юні читачі зрозуміють, що виховані дітки завжди говорять «доброго дня, дякую і до побачення», проаналізують що краще - бути великими чи маленькими, отримають важливі знання з приводу того, що у розетці мешкає електричний струм і що він небезпечний, посміються з Сонею від того, що справжнім спекотним літнім днем можна зробити так, що піде сніг і почнуть розбиратися у тому, які квіти ростуть на квітниках; отримають важливі знання з приводу того, як працює бінокль і для чого він потрібен; зрозуміють, що треба наводити лад, після того, як гарно погрався; разом із собачкою Сонею дітлахи підуть на справжнє полювання і будуть заманювати луну ковбасою. Текст легкий і гарно сприймається дітками, вчить їх завжди думати про наслідки своїх дій і вигадувати безліч ідей, щоб гарно провести час.


Носіть вишиванку та читайте українською гарні книжки разом з нами!






Немає коментарів:

Дописати коментар