середу, 29 травня 2019 р.

Початок літа – сезон екскурсій!

 29 травня на гостину до Скадовської центральної бібліотеки для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» завітали учні 7-А класу спеціалізованої ЗОШ «Академія творчості».



Як правило, на екскурсію до бібліотеки приходять діти більш молодшого віку, тож для підліткової аудиторії наш колектив підготував пізнавально-розважальний екскурс у історію та роботу нашої книгозбірні.


Завідувач бібліотеки Гребень Галина Сергіївна розповіла про історію виникнення бібліотечної справи у Скадовську, познайомила дітей з довідково-пошуковим апаратом та з нестандартними послугами нашої бібліотеки.



Бібліотекар абонементу середнього шкільного віку Мендришора Людмила Григорівна розповіла про організацію та роботу свого відділу. А одному з бажаючих стати на хвилинку бібліотекарем та записати до бібліотеки їх керівника.


Єдине, що може зупинити бібліотекаря, який розповідає про свою роботу та книжки – це час. А його, як завжди, обмаль. Маємо надію, що сьогоднішня зустріч посилить цікавість дітей не лише до книги, а й до бібліотеки та нашої роботи.




Немає коментарів:

Дописати коментар