пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

Книгоманія 2019!





25 квітня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулися фінальні змагання найкращих читачів і церемонія нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2019».


Скадовський район представляв Богдан Соколовський, учень Володимирівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, який здобув перемогу у другому етапі конкурсу.







Упродовж останніх трьох місяців всі учасники Конкурсу, а цьогоріч це учні 7-х класів, читали рекомендовані книжки сучасних авторів, вели читацькі щоденники та презентували свої улюблені бестселери на відбіркових етапах, змагаючись з іншими «книгоманами». Вперше для учасників та всіх небайдужих до сучасної літератури та промоції дитячого читання у соцмережі Facebook було створено окрему відкриту спільноту – «Таємне товариство книгоманів». На цій сторінці розміщувалась інформація про перебіг «Книгоманії — 2019», цікаві та корисні факти про читання, книжки та авторів, а також проходили різноманітні конкурси й голосування. Доречі, наші учасники теж  активно долучились до обговорень у спільноті, ділились із ровесниками враженнями про прочитані книги, зокрема у форматі відеовідгуків

Перед початком змагання на учасників чекала досить цікава та змістовна екскурсія залами бібліотеки. Діти мали змогу послухати, погортати книжки та навіть пограти в настільні ігри.






Потім найвідповідальніші пів години – тестування.


І коли вже всі випробування позаду, залишилось лише чекати підбиття підсумків та  рішення журі, юним читачам організували зустріч із сучасними українськими письменниками-земляками — Юлією Чернієнко та Анатолієм Шкаріним.





І ось вона хвилююча мить нагородження...



Наш суперчитач Скадовського району Соколовський Богдан отримав диплом та книжковий подарунок за кращий читацький щоденник! З чим його щиро вітаємо! Він спробував свої сили і тепер має намір брати участь у інших конкурсах, які пропонує бібліотека!

Немає коментарів:

Дописати коментар