суботу, 27 жовтня 2018 р.

Рятуємо останнього Єдинорога!

26 жовтня Скадовська центральна бібліотека для дітей КЗ "Скадовська ЦБС" радо вітала свого постійного користувача Боднарюк Оленку з днем народження. Наша бібліотечна послуга "День народження у бібліотеці" досі актуальна.
Оленка любить читати книжки про магію і чарівних істот, тож і тему Дня народження вибрала сама, про єдинорога. А вже роботою бібліотекарів та батьків стала підготовка. Було обладнано фотозону, підготовлено сценарій та "теплий" кінозал.

Діти мали знайти особливий ключ, щоб врятувати останнього єдинорога, адже, за легендою (яку вони почули на початку свята), якщо зникне єдиноріг- то зникте і творчість. Їх чарівні помічниці - фея Ранкової Зорі (бібліотекар, вона ж і мати іменинниці, Боднарюк Марія Сергіївна та Ключниця фей (завідувач бібліотекою Гребень Галина Сергіївна) допомогали визволити муз різних видів творчості.

Діти мали змогу продемонструвати свої здібності у малювання, музиці, танцю та акторської майстерності.








Після активних ігор, за бажанням дітей, бібліотекарі підготували кінозал з ковдрами та теплим чаєм. Вирішено було переглянути мультфільм "Монстри на канікулах", адже незабаром Хеловін!
Маємо надію, що свято усім було до вподоби!

Бібліотека чекає на нових іменинників! Разом з нами веселіше! 

Немає коментарів:

Дописати коментар