суботу, 27 жовтня 2018 р.

"ПрофіКемп" вже невід'ємна частина шкільного шиття!


Самоврядування – один із головних принципів діяльності учнівської спільноти. Суть його полягає у реальній участі дітей в управлінні класу, школи. Досвід багатьох років доказує, що саме учнівське самоврядування – це не лише самостійне вирішення різноманітних питань, а й самостійне виконання, проведення, планування різноманітних заходів, відповідальність за яких несуть самі лідери – учні.
Для нашої бібліотеки та колективу це, взагалі, новий досвід. Дякуємо, що педагогічний колектив спеціалізованої школи «Академія творчості» запросив Скадовську центральну бібліотеку для дітей до співпраці.


Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Ось чому головне завдання школи – знайти і підтримати учнівську молодь, чия життєва позиція спрямована на активну участь у громадському житті. Самоврядування школярів – необхідний компонент змісту сучасного виховання особи.
Серед різнопланових заходів цього дня дійсно «перлиною» стала презентація творчої візитівки команди «Робінзон & Company» Міжрегіонального проекту «ПрофіКемп», в рамках циклу заходів PR-кампанії проекту та туристичного маршруту Скадовським районом «Новели морського узбережжя».


Чекаємо на нові зустрічі та враження!


Немає коментарів:

Дописати коментар