понеділок, 4 червня 2018 р.

"Мрій! Читай! Досягай!"

1 червня в актовій залі Херсонської музичної школи №1 відбулися показові виступи та церемонія нагородження лауреатів обласного фестивалю бібліотечних волонтерських бригад «KsVolonterFest-2018» -  підсумкового заходу довгострокової обласної бібліотечної акції «Мрій! Читай! Досягай!» та професійного модуля «Про Читання дітям».



У Фестивалі волонтерських бригад взяли участь 4 волонтерські бригади:
Білозерського, Голопристанського, Олешківського, Великоолександрівського районів, команда волонтерів міста Нова Каховка та команда волонтерів Каховської гімназії.




Ключова тема волонтерських виступів, як і завжди – читання, як захоплююче заняття та складова життєвого успіху.
Працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки підготували досить насичену програму та цікаві заходи. 



У програмі Фестивалю і виступи волонтерських бригад – учасниць Фестивалю за підсумками першого року акції «Мрій! Читай! Досягай!», презентація-анонс нового видавничого проекту із серії «Ігри патріотів Херсонщини» - карти-гри «Лицарі Таврійського краю», презентація Програми літніх читань «Канікули з книгою-2018» та церемонія нагородження лауреатів Фестивалю.


Тим часом бібліотечні працівники мали нагоду взяти участь у професійному обговоренні «Актуальні питання діяльності спеціалізованих бібліотек для дітей», модератором якого є Бардашевська  Анна Іванівна.
На конкурсних засадах презентували власні креативні інноваційні ідеї для участі у Південноукраїнському міжрегіональному ярмарку «БібліоКре@тив-2018».
Від нашої бібліотеки була презентована ідея бібліотекаря дошкільного та молодшого шкільного віку Марії Сергіївни Боднарюк – читацькі змагання «Поличка прочитанихкниг». Ми раді, що вона зацікавила бібліотекарей нашого регіону.


Дякуємо всім за чудове свято книги та бібліотеки!


Немає коментарів:

Дописати коментар