четвер, 14 червня 2018 р.

Щасливі години для матусь вже в дії!



Вже другий тиждень поспіль центральна бібліотека для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» зустрічає  найменших користувачів. Зустрічає та розважає, адже розпочалась робота нового проекту.
«Щаслива година для мами» - нова послуга нашої бібліотеки. Тричі на тиждень батьки можуть залишити у бібліотеці на дві години своїх дітей. Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Марія Сергіївна Боднарюк готує різні за формами та змістом заходи для організації дозвілля малечі. Тож кожна мама має дві години спокою на свої справи та відпочинок.
Наші постійні відвідувачі мали змогу познайомитись з новим форматом книжок – аудіокнига, поспілкуватись під час коментованого читання «Історії хороброго мишеняти» Інгріт і Дітера Шубертів. На майстер-класі «Гостинець для кота» зробили чудові та яскраві рибки.




Марія Сергіївна здивувала нестандартним способом читання – «Казка з татом».
Казка з татом - нова традиція вечірнього читання. Персонажі улюблених та нових захопливих книжок оживають завдяки чарівникам з дитячого розважально-пізнавального каналу «ПЛЮСПЛЮС».  Щодня на бажаючих чекає зустріч з Івасиком Телесиком, Козою-Дерезою, Бабою Ягою і ще багатьма героями. А прочитають ці казки Анатолій Анатоліч, Руслан Сенічкін, Юрій Горбунов, Фагот та Фоззі, Олег Скрипка, Остап Ступка та інші відомі батьки.
Першою була казка – «Райдугони» автора Антона Сіяники, яку прочитав Остап Ступка.





Бібліотека стверджує, що коли щаслива мама, то щаслива і дитина.
Тож будьте щасливими разом з бібліотекою!




Немає коментарів:

Дописати коментар