пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Літо! Скадовськ! Бібліотека!


В перший день літа увесь світ відзначає одне з найкращих свят – День захисту дітей. І хоча батьки щодня піклуються про діток, намагаються дати їм усе найкраще, проте саме цього дня усі дорослі роблять усе можливе і неможливе, щоб зробити дітям незабутнє свято. 

Вже за доброю традицією на  Набережній нашого міста відбулося незабутнє свято за участі творчих колективів нашого міста, організацій та установ, які опікуються питанням виховання  дітей.
Організатори, як завжди, підготували багато цікавого – і захоплююча концертна програма, різноманітні майстер класи, безкоштовні атракціони та морозиво.
Найактивніші учасники та переможці численних конкурсів та фестивалів, що проводились протягом навчального року, отримали грамоти та подарунки. Нам дуже приємно, що серед них було відзначено і наших бібліотечних волонтерів, учасників клубу «Smart`Y» Губарєву Ангеліну, Пендак Анастасію та Слюсар Владиславу.



Активними учасниками цього дійства стали і бібліотекарі нашої книгозбірні. Саме в цей день стартує літня бібліотека «Бібліотечна галявина» , яку треба належним чином прорекламувати, щоб влітку наші читачі не полишали книгу і отримали від спілкування з нею справжнє задоволення. 
Гостям свята було презентовано видання з останніх надходжень,  свіжу дитячу періодику, а також найбільш цікаві, за відгуками самих дітей, книги, оформлено літню фотозону.

Найменші скадовчани отримали у подарунок яскраві кульки для гарного настрою.

Літній сезон відкрито! Вітаємо Скадовськ та запрошуємо до Бібліотеки!


Немає коментарів:

Дописати коментар