понеділок, 26 березня 2018 р.

Цікавинки бібліотеки або досуг дітей у неділю!



Кожної неділі центральна бібліотека для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» збирає друзів. Цього разу з молодшою групою ми розмовляли про театр.  «Чому саме театр?» -  запитаєте ви.  А тому що 21 березня відзначали Міжнародний  день лялькаря.  Бібліотекар Марія Сергіївна підготувала цікаву інформацію для найменших читачів: що таке ляльковий театр, які бувають ляльки. Хлопчики та дівчатка спробували себе в ролі акторів лялькового театру, показали декілька українських народних казок.  І з захопленням взялися за створення героїв для свого пальчикового театру.  Тепер вдома розігруються справжні вистави! Наприкінці зустрічі подивилися пізнавальний мультфільм про театр тіней.




Друга група нашого бібліотечного клубу вихідного дня «У колі друзів» була приємно вражена тим, що до них завітала  Наталія Валеріївна Шешин, провідний фахівець з екоосвіти Національного природного парку  «Джарилгацький» . Вона підготувала цікавинки про первоцвіти. Діти і батьки почули багато нового про те, що здається вже знали. І з захопленням приступили до майстер-класу з виготовлення букетів пролісків. 





Приємно, коли навіть в свій День народження наші постійні читачі не оминають книгозбірню. І ми в свою чергу не змогли  залишитися осторонь, підготували невеличкий квест для іменинниці. 





Приходьте до бібліотеки, з нами пізнавально, казково та незабутньо!



Немає коментарів:

Дописати коментар