четвер, 22 березня 2018 р.

НОВІ ЗНАЙОМСТВА


В рамках тижня дитячого читання 21 березня до центральної бібліотеки для дітей КЗ «Скадовська ЦБС» завітали в гості учні 4-А класу ЗОШ I-III ст. № 3.  На них чекала пізнавальна екскурсія бібліотекою та знайомство з відділами книгозбірні, а головне - з цікавою та різноманітною літературою. 
Екскурсія розпочалася з найменшого, але дуже актуального для сучасних дітей, пункту вільного доступу до мережі Інтернет. Діти дізналися, що у бібліотеці можна безплатно користуватися комп’ютером та Інтернетом, підключитися до Wi-Fi.


   























Бібліотекар абонемента 5-9 класів Людмила Григорівна Мендришора продемонструвала цікавинки своєї зали: найбільшу та найменшу книги, що є в нашій книгозбірні, найтовстішу та найтоншу.


У відділі обслуговування читачів 1-4 класів діти ознайомилися з книжковими новинками, згадали,  як шукати потрібну книгу, та звернули увагу на періодичні видання.


Найбільша зала у книгозбірні читальна. Зазвичай тут відбуваються усі масові заходи. Тому саме у читальній залі ми і залишилися для того, щоб цікаво та з користю провести час. Тему було заздалегідь обрано: «36 і 6 котів», про братів наших менших. І це не дивно, адже 1 березня у всьому світі відзначають День кота. Бібліотекар Марія Сергіївна підготувала цікаві факти про пухнастих улюбленців, провела веселу та пізнавальну вікторину, згадали про екранізовані твори, у яких головні герої котики, та разом з волонтером бібліотеки Мариною Володимирівною Шпак та класним керівником учнів Тетяною Миколаївною Адзимою провели  майстер-клас з виготовлення тематичних закладинок.





Діти отримали купу позитивних вражень і обіцяли приходити до бібліотеки  частіше!

Немає коментарів:

Дописати коментар