понеділок, 12 березня 2018 р.

ЧИТАЄМО - МАНДРУЄМО - ВЧИМОСЯ!

У неділю, 11 березня, для всіх відвідувачів нашої бібліотеки працював інформаційно-розважальний калейдоскоп «Читаємо – мандруємо - вчимося». Знайомство з цікавою книжкою, майстер-клас та заняття з елементами курсу «Акторська майстерність».
Бібліотекар Боднарюк Марія Сергіївна розповіла присутнім про життя і творчість улюбленого дитячого письменника, мрійника і фантазера Жуля Верна. Кажуть, що йому – засновникові жанру науково-фантастичного роману – пощастило прожити цілих три життя: одне -  наяву, друге – у мріях, а третє – у своїх творах.
Важко й уявити, що коли Жуль Верн видав свій перший роман, люди ще не знали, що таке електричне освітлення, електричний двигун, фонограф, грамофон, телефон, дирижабль, трамвай, електропоїзд, кінематограф, рентгенівські промені, двигун внутрішнього згорання, автомобіль, радіозв'язок, телебачення, зрештою -  комп'ютери, мобільний зв'язок і багато-багато того, без чого ми сьогодні не мислимо свого життя.
 Жуль Верн започаткував гігантську серію книг під загальною назвою «Незвичайні подорожі».
Бібліотекар книгозбірні Людмила Григорівна Мендришора презентувала виставку  художніх творів письменника та бібліографічну закладинку «Навколо світу за 80 днів».
Діти із цікавістю розглядали ілюстрації, на яких була зображена повітряна куля. Тож бібліотекар Марія Сергіївна провела для маленьких відвідувачів книгозбірні майстер-клас із виготовлення повітряної кулі.
 Завідуюча Центральною бібліотекою для дітей Гребень Галина Сергіївна разом із членами бібліотечного клубу «Smart`Y»  та культорганізатором РБК Філінцевим Андрієм Ігоровичем провели для малечі  розважальні заняття з курсу «Акторська майстерність».



Завершив цей чудовий день у бібліотеці показ мультфільму «Навколо світу за 80 днів». 
    Любі друзі, читайте книги Жуля Верна! Разом із героями його книг здійсніть незвичайні подорожі – повітряні, морські, геологічні, арктичні, космічні. Бодай у думках спробуйте досягти недосяжного! Читайте книги, які стали улюбленими для багатьох поколінь! Разом із ними у ваш дім прийдуть не лише захоплюючі пригоди, таємниці минулого й мрії про майбутнє, але й цілий всесвіт знань про природу, історію, культуру, звичаї різних часів і народів, про рідну Землю та космічні простори.






Немає коментарів:

Дописати коментар