пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

ГОТУВАЛИСЯ ДО САМОСТІЙНОГО ЖИТТЯ


    Щоб почувати себе  безпечно у повсякденному житті обов'язково потрібно  знати закони. Наприклад, для того, щоб повернути несвіжу рибу в магазин, вступити в спадщину в шестимісячний термін, не стати жертвою аферистів, довести свої права в суді.
    У школі навчають багатьох предметів, та не вчать, як уникнути елементарних життєвих помилок. Щоб «адаптувати» майбутніх випускників до самостійного життя, де на них чекає безліч небезпек, не допустити набивання «перших гуль», бібліотекар нашої книгозбірні  Свашенко Валентина Володимирівна провела юридичний практикум для десятикласників Скадовської загальноосвітньої школи №3, на який запросила начальника Скадовського бюро правової допомоги Тетяну Валентинівну Мосіну та  юрисконсульта Скадовського районного центру зайнятості Тетяну  Вікторівну Мороз.
    На юридичному практикумі «Правові орієнтири в доросле життя» висвітлили найголовніші питання, які знадобляться випускникам уже найближчим часом: оспорювання результатів ЗНО, оренда житла на час навчання, особливості першого працевлаштування.  
   А у  Скадовському відділенні ПриватБанку десятикласників ознайомили з видами  банківських послуг та навчили проводити операції з платіжними картками. Керуючий відділенням банку Роман Юрійович Кондрашов дав можливість учням попрактикуватися у поповненні рахунків.













Немає коментарів:

Дописати коментар