вівторок, 21 листопада 2017 р.

НАШІ ЧИТАЧІ - СЕРЕД КРАЩИХ!

        21 листопада два учні Благодатненської загальноосвітньої школи Дячок Максим та Фоменков Олександр, переможці районного етапу обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини»,  взяли участь у святковому  фіналі конкурсу, що відбувся в Херсоні. 
         Спочатку хлопці пройшли тестування,  за результатами якого було визначено переможців у кожній із трьох вікових категорій. 
       Серед кращих краєзнавців області почесне третє місце виборов і наш земляк – учень 9-го класу  Благодатненської ЗОШ Фоменков Олександр, - який  продемонстрував гарні знання літературної та мистецької спадщин Херсонщини, а також етнічного розмаїття населення області. 
       Юні патріоти під час святкових заходів мали честь   зустрілися  з херсонським письменником Віктором Михайловим, книга якого «Останній бій Урус-шайтана» здобула перше місце у номінації «Романи» міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова - 2017».
     Після чого на всіх чекав святковий концерт творчих дитячих колективів  міста та церемонія нагородження.
     Під час урочистостей  підвели підсумки Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули» . Серед переможців – знову наші читачі:  учень 9-В класу Скадовської  загальноосвітньої школи №3 Уманський Андрій та учень Широківської ЗОШ Магдій Олексій. Літературні твори хлопців надіслано до Києва для участі у фінальному етапі конкурсу.  Тож вітаємо наших земляків із перемогою в обласному етапі!
    Дипломами було відзначено також учасників обласного етапу цього конкурсу - ученицю 9-В класу Скадовської ЗОШ №3 Анастасію Пласкальну та юну гімназистку Софію Устян. 
    Колектив Скадовської центральної бібліотеки для дітей теж отримав нагороду – Подяку за успішну організацію роботи з національно-патріотичного виховання та краєзнавчої діяльності, за активну участь у проведенні обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини - 2017».  Та найбільшу радість для працівників бібліотеки приніс подарунок – добірка книг для дітей сучасних письменників України.




Немає коментарів:

Дописати коментар