суботу, 23 грудня 2017 р.

БІБЛІОТЕКА ЗБИРАЄ ДРУЗІВ

     

  Підходить до завершення 2017 рік, час підбивати підсумки роботи і будувати плани на майбутнє. Цей рік, як, власне, і минулий,  був для нас плідним і насиченим – скадовські юні читачі брали участь у ряді цікавих конкурсів та  проектів як районного, так і обласного рівнів, і отримали прекрасні результати. Це і фестиваль Ліни Костенко, і Конкурс на звання найкращого читача, і обласний інтелектуальний турнір «Ігри патріотів Херсонщини», і численні літературні конкурси для дітей. Залишились теплі спогади про цікаві зустрічі та змістовне спілкування. 


   Переглядаючи численні фотознімки із заходів, ми  вирішили започаткувати нову традицію – у грудні запрошувати до бібліотеки найбільш активних читачів, переможців конкурсів та учасників фестивалів, щоб відновити у пам’яті найбільш хвилюючі моменти року, який минає, подякувати дітям за їх плідну роботу і висловити надію на подальшу співпрацю. Перша  зустріч у такому форматі відбулася у Центральній бібліотеці для дітей  22 грудня,  її учасниками стали понад 30 дітей не тільки із міських шкіл, а й учні загальноосвітніх закладів із сільської місцевості. Ми вирішили назвати її «Твій зірковий час», адже саме успіх у дитинстві  стає іноді поштовхом до досягнення людиною життєвого успіху у дорослому житті. Як надійні партнери нашої бібліотеки на цю зустріч-вшанування були запрошені також шкільні та сільські бібліотекарі. 
   Ведуча заходу, завідувач Центральної бібліотеки для дітей Тамара Володимирівна Чигринова,  звернулася до дітей із теплими словами подяки за їх участь у бібліотечних конкурсах і проектах. Вона запропонувала присутнім переглянути презентацію із пам’ятних для дітей знімків, яка подарувала усім  багато приємних емоцій, а дітям - спогадів  про їх участь та перемоги у цікавих конкурсах.

Учні захоплено переглядали кадри своїх хвилюючих зіркових моментів. Їм було надзвичайно приємно чути теплі слова на свою адресу, під час перегляду фотоматеріалів  на їх обличчях розквітали посмішки. Кожного, про кого йшла мова, присутні вітали оплесками. Щирим і теплим було і привітання ведучої з Новим роком, побажання і надалі не полишати творчості та читання.
   

Окремим учасникам, які не мали змоги своєчасно отримати свої дипломи та подяки, в ході заходу  було вручено їх нагороди. Далі бібліотекарі запропонували дітям цікаві розваги і чаювання зі смаколиками в дружньому колі. Свято було по-домашньому теплим і промайнуло, як один момент. Добру традицію започатковано!  До нових зустрічей, дорогі юні читачі, до нових перемог!







Немає коментарів:

Дописати коментар