четвер, 26 лютого 2015 р.

Дитинство під захистом.

Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи  права і законні інтереси інших, потрібно знати закони. А черпати правові знання діти можуть на уроках, з книг, газет, з журналів, і з бесід, які часто організовує бібліотека для своїх читачів-дітей.
Які права має малеча  розповіла  бібліотекар  Озембловська С.А.  дітворі    з д/с «Казка», які  завітали  до нас 25 лютого  на бібліотечний урок  «Дитинство під захистом».


 Розпочали   захід зі скриньки з загадкою: кожна дитина повинна зазирнути до скриньки і побачити там своє зображення для того, щоб зрозуміти що кожен з них – особистість, і саме такої людини як вони, більше  на Землі немає і не буде. Далі до бесіди вступила  Малашкова  О.М.,  яка провела  з  учасниками  заходу комп'ютерну  вікторину  «Твої права та казкова країна», при цьому діти не тільки показали хороші знання текстів різних казок, а й ще раз переконалися, що у казкових героїв теж є свої права, як і у справжніх маленьких громадян нашої країни.  Діти  переглянули мультфільм «Вовк та семеро козенят» і потім обговорили які права  казкових героїв порушено. 

Захід пройшов цікаво, дітвора залишилися задоволена. На завершення бібліотекарі запросили усіх до молодшого відділу до стенду  з правової тематики.








Немає коментарів:

Дописати коментар