понеділок, 8 грудня 2014 р.

Для дівчаток та хлоп’ят - радість від майстерні свят!

Що не кажіть, а кожному із нас у ці зимові та  передноворічні дні хочеться чуда. Кортить отримати від Діда Мороза привітання або ж оригінальний сувенір. Та можна самому приготувати такий сувенір і порадувати ним рідних та близьких! Бо ж найкращий подарунок це той – що виготовлений власними руками.


Сьогодні  у бібліотеці для дітей стартував незвичайний спільний проект – Майстерня Діда Мороза. По-перше, він новорічний. А, по-друге, він благодійний. Першими до майстерні завітали учні 7 - В класу Скадовської  гімназії. А заглибитись у казку допомогли  працівники бібліотеки та Центру дитячої та юнацької  творчості. У творчій  майстерні  Діда Мороза  створювали новорічних янголят.



Діти були у захваті від такої пропозиції. Хочете і ви робити добрі справи? Адже це легко і просто!  Разом ми зможемо творити чудеса! Станьте  помічниками Дідуся Мороза в його майстерні!  До акції можна долучитись у будь – який момент. Протягом грудня – січня у творчій майстерні доброго Дідуся Мороза хлопчики і дівчатка створюватимуть собі, і оточуючим чудовий святковий настрій, виготовлятимуть новорічні і різдвяні прикраси.

Немає коментарів:

Дописати коментар