пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

Наша міць і наша сила – збройні сили України

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.
6 грудня – молоде,  але шановане в нашій державі свято – День Збройних сил України. Це свято козацького бойового духу, української звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі. А ще це свято всіх тих, хто носить погони, хто служить в українській армії і готовий захищати міць і кордони рідної землі, свято всіх хлоп’ят, які скоро підростуть, стануть сильними і сміливими і будуть готові захищати свою Батьківщину.
Саме про це і йшла мова під час патріотичної години, на яку ми завітали до учнів 5-Б класу Скадовської ЗОШ №3.Бібліотечні працівники за допомогою мультимедійної презентації перегорнули сторінки з історії формування Збройних сил України та етапи становлення української армії.



Наостанок ми побажали щоб діти зростали мужніми, чесними, надійними, вміли товаришувати та тримати слово, і ще висловили думку, що потрібно служити в нашій країні, гідно нести високе звання захисника України, дорожити честю і бойовою славою її  Збройних сил.

Немає коментарів:

Дописати коментар