вівторок, 2 грудня 2014 р.

Правда про СНІД

1 грудня у всьому світі відзначають День боротьби зі СНІДом.
Всесвітній день боротьби зі СНІДом уперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн пролунав заклик до соціальної терпимості та розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІДу.  З того часу вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
Саме з метою привернення уваги на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема ми завітали до Вищого спортивного училища на зустріч з учнями 9-х, 10-х та 11-х класів. На зустріч було запрошено  спеціаліста  центру репродуктивного здоров'я жінок Валерія Григоровича Греця.



Переглянувши  тематичний фільм про поширення СНІДу на планеті,  діти з зацікавленістю дискутували на тему міфів та реальностей  про цей страшний вірус. Ситуацію по Скадовську та району присутнім доповів Валерій Григорович. Він також  провів бесіду в формі невимушеного діалогу, відповідав на запитання слухачів  та уважно слухав відповіді на свої запитання. Впевнені, що відповідні заходи допоможуть підростаючому поколінню більше дізнатися про СНІД - хворобу, що  існує зовсім поруч, та про те, що це  проблема кожного з нас.



Наостанок присутні отримали інформаційні листівки «СНІД: як від нього уберегтися» та червоні стрічечки - символ боротьби зі СНІДом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар