четвер, 11 вересня 2014 р.

Мудрий порадник - КНИГА

Роль книги у житті людини важко переоцінити і незважаючи на сучасні інформаційні технології, книга була і залишається основним інформаційним джерелом.  Спілкування з нею допомагає  не тільки оволодіти певними знаннями, але й прилучає до культурних надбань і цінностей.
Для стимулювання зростання читацької активності та популяризація читання, розвитку у дітей та підлітків позитивного ставлення до читання та книги, їх зацікавленості у користуванні друкованою книгою як джерелом інформації, заохочення до систематичного читання, підвищення рівня їх читацької компетентності бібліотека  оголосила місячник книги «Книжковий  вересень»


11 вересня  в рамках  місячника  було проведено  урок «Мудрий  порадник – КНИГА»  для учнів 4- Б класу  Скадовської  ЗОШ № 2, який присвячено початку навчального процесу і нагадування дітям про актуальність читання сьогодні в умовах залежності сучасного підростаючого покоління від ІТ- технологій. Бібліотекарі Чечікова Т.В. та Озембловська С.А.  запросили дітей у цікаву  подорож історією виникнення книги; діти познайомилися зі справжнім письменником–авторкою книги «Уклін вам низький» Калашніковою Людмилою  Андрієвною; поінформували юних читачів про нові книжкові надходження.

Наприкінці уроку до дітей завітав Бібліолікар, який зробив всім присутнім «щеплення  книгою», виписав «рецепт» – Пам'ятка  юному  читачу,  роздав закладки для книг  та  солодкі «пігулки» – цукерки для  насолодження читанням.



Немає коментарів:

Дописати коментар