вівторок, 23 вересня 2014 р.

Чужого горя не буває

Дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.  Адже саме в дітях ми хочемо бачити щасливе майбутнє. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей  стала одним із найголовніших наших обов’язків. Враховуючи той факт, що зараз наша країна переживає тяжкі  часи, особливу увагу  ми приділили  дітям, які втратили своїх батьків в зоні АТО. Адже чужих дітей не буває. В цьому переконалися і ми, провівши час з дітьми, що прибули до нас з різних куточків  Херсонщини на запрошення голови районної державної адміністрації Бобилєва Ю.О.
Дуже важливим для співробітників усіх комунальних закладів було спілкування з дітьми і можливість подарувати їм частинку своєї душі.




Бібліотекарі зустріли дітей у стінах книгозбірні з чаєм та солодощами, запропонувавши віртуальну подорож містом «Скадовськ – найкраще місто на землі». Не менш дивовижною та захоплюючою  виявилась відеомандрівка островом Джарилгач. Скільки емоцій та почуттів було передано у піснях та композиціях вихованців КЗ «Скадовський районний будинок культури ім.Т.Г.Шевченка» та КЗ «Школа естетичного виховання». Від гри на трубі Проценка Володимира на очах у присутніх наверталися сльози, а пісня «Мамочка» у виконанні Тетяни Богданової змусила всіх підспівувати.



За цей короткий час начальник відділу культури і туризму Миронець О. В. змогла стати для дітей  та їх батьків справжнім другом.  Дітлахи, забувши хоч на мить свої розчарування, з задоволенням поринули в цю казкову подорож прекрасними куточками нашого міста, полюбили його та твердо пообіцяли приїхати наступного року до Скадовська на відпочинок.


Наприкінці зустрічі присутнім було вручено подарунки  від благодійної організації «Благодійний фонд «Разом» на чолі з Биковою Н.М.  


А мами дякували за гарну зустріч і розуміння.   

Немає коментарів:

Дописати коментар