неділю, 17 серпня 2014 р.

Галактика журнальних новинок

Бібліотека… Древня і вічно жива обітниця людського розуму. Ряди книжкових полиць бережуть в собі багатогранність живого світу.
Бібліотека – це дім де живе книга, але  не тільки книга, а  ще й багато газет та журналів.
З метою популяризації періодичних видань, а саме журналів,  в бібліотеці  провели бібліогід  «Галактика  журнальних  новинок»
Бібліотекар Мендришора Л.Г. в цікавій та доступній формі розповіла користувачам  про історію журнальних видань, їхню галузеву тематику та зміст. Діти подорожували сторінками журналів «Барвінок», «Академія Саморобкіна », «Пізнайко», «Веселі картинки», «Умійко»,  «Юний натураліст», «Юний моделіст – конструктор», «Тропинка», «Маленька Фея», «Колосок», «Яблунька»,  «В гостях  у  казки», «БЭМС».



Присутні  мали змогу не  тільки  переглянути  періодичні видання, а й почитати з них вірші, казки, оповідання, розгадати кросворди та ребуси. З великим захопленням  діти мандрували сторінками  журналів,  показали вміння, спритність і ерудованість у цікавих конкурсах, розвагах, просто гралися. А виставка «У журнальному всесвіті» підготовлена бібліотекарями  абонементу та читального залу,  дала  змогу більш детально дізнатися про дитячу періодику в бібліотеці.


Користувачі нашої бібліотеки із задоволенням читають періодичні видання та з нетерпінням чекають нового надходження.  Допомагають  нам в цьому  команда  волонтерів «Бібліознайки», які спільно з працівниками  популяризують періодичні видання.
Запрошуємо до нашої бібліотеки всіх бажаючих ознайомитися з журнальними новинками, переглянути та вибрати  журнал до смаку.

Немає коментарів:

Дописати коментар