середу, 26 березня 2014 р.

Тиждень дитячого читання розпочато!

          Традиційно в нашій країні у березні щорічно проводиться Всеукраїнський тиждень дитячого читання (до 2008 року – Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги). Всеукраїнський Тиждень дитячого читання проводиться з метою розвитку читацької культури і компетентності читачів, формування культури роботи з книгою засобами залучення учнів до читання художньої, науково-пізнавальної, довідкової літератури, періодичних видань. Спілкування з книгою поглиблює рівень знань, допомагає формувати художній смак, гармонійний розвиток особистості, сприяє самоосвіті.



Дотримується традицій і наша бібліотека.  Вчора   гостинна читальна  зала зібрала  юних користувачів  нашої бібліотеки в дружнє, сімейне коло  на свято Книги , тому що всіх їх об’єднує велика любов до читання . А розпочали ми тиждень з карнавалу улюблених героїв «У країні мрій та фантазій», де були розглянуті казки Віталія Біанкі.  Діти слухали захоплюючі історії мешканців  лісу, аналізували їх  вчинки, та ділилися враженнями.



Але ж тиждень тільки розпочався. З кожним новим днем буде все цікавіше.  Протягом семи днів весняних канікул на тебе чекають дивовижні мандрівки неосяжним всесвітом цікавих книг! Завітай до нашої бібліотеки - і ти опинишся в країні Казок, відвідаєш острів ПіФ (Пригод і Фантастики), побуваєш у різних куточках нашої планети. Машина часу перенесе тебе в минулі часи, а чарівне слово «поезія» відкриє паралельний світ, що знаходиться поруч з тобою. І, нарешті, за допомогою добрих чарівників-письменників ти познайомишся зі своїми однолітками з країн світу. Не забудь прихопити в мандри любов до книги, кмітливість, гумор і добру посмішку.

Немає коментарів:

Дописати коментар