понеділок, 2 березня 2020 р.

На порозі весни




Перший день календарної весни, хочеться тепла, посмішок, квітів…  Саме тому сьогодні у рамках занять бібліотечного клубу «У колі друзів» ми вирішили створити гарні подарунки для найрідніших – для наших мам та бабусь.  Маленькі читачі  створювали власними руками  незвичайні вітальні листівки, квіти з різнокольорового паперу та незвичайні вази для цих квітів. Діти  працювали з великим натхненням і були дуже щирими у своєму ставленні до своїх рідних людей.  Бібліотекар Марія Сергіївна Боднарюк підготувала для малечі мультиплікаційний фільм на цю тематику. Хлопчики та дівчатка були згодні, що подарунок, зроблений власноруч і з любов’ю – найкращий!










На  наших заняттях ми робимо акцент на те, щоб діти робили все самостійно, якщо потрібна допомога вони її просять. Можливо це буде не так охайно, як відразу хочеться, але малеча вчиться, і кожного разу виходить все краще і краще. Головне – це бажання навчитися і зробити щось цікаве своїми руками. А як приємно отримувати такі дарунки від своїх діток!










І розкриємо вам таємницю, ще у бібліотеці можна погратися та просто приємно поспілкуватися з однолітками. Читачі молодшого абонементу це знають, тому залюбки приходять до книгозбірні кожної неділі. Чекаємо і на вас у гості! ;)



Немає коментарів:

Дописати коментар