вівторок, 19 лютого 2019 р.

Чекайте на весну разом з нами!


Ось і відсвяткувала Україна свято Стрітення, попрощалися з зимою і з нетерпіння чекатимемо перші теплі весняні дні. 17 лютого учасники бібліотечного клубу «У колі друзів» разом зі своїм керівником бібліотекарем абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Боднарюк Марією Сергіївною пригадували найяскравіші моменти зимових свят та канікул і, звичайно, обговорювали плани та надії на весняну пору року.


У будь-якому плануванні у нагоді стане календар. А календар виконаний власноруч, та ще й з елементами техніки ори гамі, взагалі може стати окрасою дитячої кімнати.


Працюючи над створенням календаря, розмовляли про народні українські свята: про Стрітення, Масляну та Великдень. Дітям були презентовані такі книжки як ілюстрований дитячий календар «Свята моєї Батьківщини» Шкоди М.Н., «Веселих свят!» братів Капранових та «Православні свята: Розповіді для дітей».

На молодшу групу чекали презентація журналу «В гостях у казки», коментоване читання казочки «Вчений кіт» та майстер-клас «Весела гусінь».



Скадовська центральна бібліотека для дітей чекає на вас щонеділі. Ми допоможемо вашим дітям відволіктись від щоденних шкільних навантажень та якнайкраще проявити себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар