понеділок, 11 лютого 2019 р.

Про книжки, «Ремонт летючих чудес» та кохання!


10 лютого читальна зала Скадовської центральної бібліотеки для дітей гостинно зустрічала користувачів та учасників бібліотечного клубу вихідного дня «У колі друзів». На дітей та їх батьків чекало багато цікавинок: презентація нової книжки, цікавий огляд історій про кохання та традиційний майстер-клас.

Бібліотекар абонементу дошкільного та молодшого шкільного віку Боднарюк Марія Сергіївна презентувала маленьким читачам дивовижну книгу Сергія Товстенка, що поєднує сучасну пригодницьку історію та улюблені казки світу про польоти «Ремонт летючих чудес». 

За сюжетом, Андрійко та Марійка – звичайні діти. Однак їм пощастило знайти справжнісіньке диво – чарівну кульку, яка приводить їх до таємничого «Ремонту чудес», знайомить із чародієм Майстром Гастусом Дев’ятим і дозволяє зазирнути до справжньої казки. Захоплива історія про дива, які поруч і можуть трапитися з кожним. П’ять найцікавіших казок про летючі чудеса та неймовірні ілюстрації роблять цю книжку по-справжньому чарівною.
Звичайно, напередодні відзначення дня Святого Валентина, ми не могли оминути тему кохання. Тож, Марія Сергіївна нагадала найпопулярніші казкові історії цього великого почуття. «Попелюшка, «Спляча красуня», «Красуня і чудовисько» одні з найулюбленіших екранізованих історій наших читачів.

Щороку напередодні 14 лютого – Дня Закоханих або Дня Святого Валентина (кому як більше до душі) по всьому світу починається «валентинівська лихоманка». Кажуть, що очікування свята подекуди краще, ніж саме свято. Не будемо це спростовувати чи підтверджувати, але зазначимо, що готуючи «валентинівський» декор напередодні ви забезпечите собі чудовий настрій та атмосферу кохання в День Валентина.




Наші користувачі в цьому переконалися на сто відсотків, адже на майстер-класі мали змогу виготовити валентинки  для рідних та друзів за кілька днів до свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар