середу, 5 квітня 2017 р.

МИ ДО ТЕБЕ В ГОСТІ, КАЗКО, ЗАВІТАЛИ


Казка навчає нас розпізнавати добро і зло, висміює ледачих і хвальків,  дарує достаток позитивним персонажам.
«А чи досить добре ви знаєте казкових героїв?» - запитали ми у вихованців старшої групи дитячого садочка «Казка», коли вони завітали до бібліотеки. І діти запевнили нас, що дуже добре знають казки, адже залюбки слухають їх у виконанні дорослих. А  деякі дошкільнята  вже й самі непогано читають, відвідують нашу бібліотеку і вибирають собі книжечки до вподоби.



Бібліотекар Марія Сергіївна Боднарюк запропонувала вирушити в казкову подорож-вікторину й перевірити свої знання. Діти радо погодились. Під час літературної мандрівки малята виявили, що у них є помічники – добре Вовченятко та гарненьке Зайченя.








Дівчата та хлопчики відповіли на усі запитання вікторини  і довели, що досконало знають народні казки. Учасники вікторини закріпили нові знання переглядом мультиплікації  від студії «Укранімафільм» «Пригоди Котигорошка та його друзів».Тепер малята точно знають,  як звуть друзів головного героя.  Наприкінці зустрічі діти залюбки потисли лапки ляльковим друзям та сфотографувалися з ними напам’ять.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар