середу, 7 грудня 2016 р.

Новорічна майстерня розпочала свою роботу!

   Свято наближається! В наших оселях стає ще затишніше від свіжого аромату хвої та цитрусів . У віконцях будинків - мерехтіння гірлянд і ялинкових прикрас. Дітлахи з нетерпінням чекають на хвилюючий момент, коли вся сім'я збирається, щоб разом прикрасити   красуню-ялинку.
    Новий рік, Різдво – це  час, коли здійснюються мрії, коли відбуваються дива, оживає казка!  Днями Центральна бібліотека для дітей стала таким казковим місцем - у нас відбулося відкриття Новорічної майстерні, в якій упродовж усього циклу зимових свят і будуть творитися справжні дива.  Спільно з активістами Клубу любителів Скадовська Сніжаною Оробей та Андрієм Павлюком наша  головна майстриня - бібліотекар молодшого відділу Марія Сергіївна Боднарюк - разом із маленькими читачами  будуть виготовляти барвисті ялинкові прикраси, листівки та сувеніри для друзів та близьких людей, писати новорічні листи Святому Миколаю із своїми щирими побажаннями та мріями.
    Перша зустріч у нашій чарівній майстерні, яка відбулась у неділю, 4 грудня, у затишній читальній залі дитячої бібліотеки, показала, що разом ми започаткували  цікаву і потрібну справу!  Діти, які прийшли до нас цього дня, після привітання захоплено взялись до роботи.   Вони писали листи Діду Морозу про свої  найзаповітніші бажання.  І  листи ці були незвичайні - яскраві, прикрашені оригінальними візерунками і малюнками! Усі листи учасники новорічної майстерні кидали до чарівної скриньки.  Тепер чекаємо на здійснення заповітних дитячих мрій!  А  після написання листів діти разом із батьками взялися до  виготовлення новорічних іграшок та інших ялинкових прикрас. Працювали із задоволенням, не звертаючи уваги на  забруднені клеєм, блискітками та фарбами руки, адже результат був просто вражаючим.  Дітей переповнювала гордість -  усі ялинкові прикраси, що були виготовлені цього дня, відправляться на міську ялинку і будуть радувати скадовчан протягом усіх  новорічних свят!



 





    Щиро дякуємо нашим партнерам - активістам Клубу любителів Скадовська,  разом ми робимо гарну справу, яка дає плідні результати. Що більше може радувати дорослих людей у цей непростий час, як не щирі дитячі посмішки!
    І, звичайно ж, запрошуємо усіх бажаючих діток та їх батьків до нашої новорічної майстерні, яка працюватиме для вас кожної неділі!


Немає коментарів:

Дописати коментар