понеділок, 11 липня 2016 р.

Відкриває казка двері

Діти дуже люблять слухати казки, а дорослі з великим задоволенням розповідають, читають їх дітям. Казка жила, живе і вічно буде жити. Вона буде існувати стільки, скільки будуть жити люди. Казка буває сумна і весела, саме вона навчає нас розуму, висміює ледачих і хвальків, дарує щедрість, багатство хорошим людям. Казка вчить нас бути добрими один до одного. 
Саме тому сьогодні ми допомогли вихованцям дитячого садочка "Дзвіночок" побувати у казці. Бібліотекар Марія Боднарюк  познайомила дітей з книжкою видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га"  "Велике місто, маленький зайчик, або мед для мами". Її автори -  Іван Малкович та Софія Вус. Малята із задоволенням слухали зворушливу історію зі щасливим закінченням про маленького зайчика і його пригоди у Великому місті. 



Діти були у захваті від казки та вирішили спробувати себе в ролі ілюстраторів. Дівчатка та хлоп’ята малювали те, що їм найбільше  запам’яталося з прочитаного: у декого це був зайчик та зайчикова мама, у декого - ведмедик або баночка з медом, а у декого навіть... трамвайчик!




Наприкінці нашої зустрічі бібліотекарі презентували малечі виставку "Калейдоскоп новинок". 
Запрошуємо усіх дошкільнят та учнів молодших класів разом із батьками до нашої бібліотеки на абонемент 1-4 класів.
 На Вас чекає багато цікавих книжкових новинок! 


Немає коментарів:

Дописати коментар