четвер, 21 квітня 2016 р.

ЕКОЛОГІЧНИЙ УРОК У БІБЛІОТЕЦІ


«Природа нам як рідний дім!» - під таким гаслом пройшов екологічний урок у нашій бібліотеці, який відбувся у Всесвітній день довкілля. 
Ми хотіли донести до маленьких читачів думку, що саме від людини залежить доля нашої планети. На урок прийшли вихованці  дитячого садочка «Дзвіночок».  
 У читальній залі  працівники бібліотеки ознайомили дошкільнят із літературою про навколишній світ, природу рідного краю, розповіли, як не шкодити довкіллю.  Маленькі читачі переглянули також виставку малюнків вихованців ЦДЮТ  «Пернаті - наші друзі».   Завдяки їй діти дізналися про птахів, які живуть у нашій місцевості та про користь, яку вони приносять довкіллю. 
Потім малята разом із бібліотекарями вирушили на екскурсію. Побувавши на березі моря, діти отримали багато цікавої інформації про  фауну Джарилгацької затоки, про цілющі властивості повітря і води нашої місцевості. Зустріч вийшла щирою і хвилюючою, а допомогли в її організації і проведенні наші надійні друзі - бібліотечні волонтери, за що працівники книгозбірні щиро їм вдячні.
 У кінці заходу діти прийшли до висновку, що  природу треба оберігати, а вона   віддячить нам чистим повітрям, прозорою водою водойм, прохолодою тінистих парків та   чарівним співом птахів.



Немає коментарів:

Дописати коментар