середу, 30 березня 2016 р.

ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ ТРИВАЄ!

 Всеукраїнський тиждень дитячого читання – найголовніше читацьке свято року. У ці весняні дні наприкінці березня в усіх дитячих бібліотеках країни відбувається величезна кількість цікавих заходів для читачів: пізнавальні конкурси, вікторини,  знайомство з новими книжками та цікаві зустрічі із місцевими письменниками і поетами. 
           У Скадовській центральній бібліотеці для дітей тиждень дитячого читання розпочався районним фіналом Всеукраїнського  конкурсу на звання найкращого читача 2016 року.  Відтоді  щодня у затишних залах нашої книгозбірні о 10.00 - прайм-тайм! Це час найцікавіших подій і зустрічей в бібліотеці.  Ось і сьогодні до нас завітали учні 3-В класу Скадовської загальноосвітньої школи №3 разом із своїм учителем Наталією Григорівною Глушко, яка виховала  не одне покоління книголюбів – її вихованці є серед переможців конкурсу на звання найкращого читача школи та району попередніх років.  Дехто з третьокласників вже був записаний до нашої бібліотеки, але стати її читачами вони вирішили всім класом.
           Бібліотекарі радо зустрічали юних шанувальників книги - провели екскурсію оновленими залами книгозбірні, презентували нові надходження дитячої літератури, а також виставку малюнків читачів «Птахи у нашому житті». Найцікавіше чекало на наших юних гостей у читальній залі—це година арт-дизайну «Весняні квіти для мами».  
             На наше  запрошення  відгукнулася керівник гуртка Центру дитячої та юнацької творчості Антоніна Миколаївна Пінчук. Вона залюбки навчала дітей власними руками виготовляти прекрасні паперові квіти, які можуть стати справжньою окрасою будь-якої оселі і подарунком для близьких людей. Третьокласники захоплено взялись до роботи і справились із непростим на перший погляд завданням напрочуд швидко. Квіти вийшли ошатними і ніжними. Додому малюки пішли із чудовим настроєм, улюбленою книгою та весняними квітами для рідних матусь.   





Немає коментарів:

Дописати коментар