середу, 29 квітня 2015 р.

Буду я природі другом

Ми переконані, немає жодного, хто міг би сказати:" Я не люблю природу".  Дійсно, ми так охоче і часто говоримо, що любимо природу, але...  Чому ж , залишившись з нею наодинці, багато хто стає схожим на ведмедя, не знайомим з елементарними правилами поведінки у природі.
Тож дуже  актуальною виявилася розмова з дітлахами д/с  «Казка» про збереження живої природи. Адже природа – джерело життєдіяльності людини, розумний і добрий вчитель, дбайливий лікар, цікавий співрозмовник. Однак упродовж тривалого часу відбувається руйнація життєтворчих основ, що загрожує знищенням не лише людини, а й всього живого на землі. А для того, щоб цього не сталося, треба виховувати екологічну культуру і відповідальність ще з дитинства, оскільки в цей час отримані знання можуть надалі перетворитися в міцні переконання.




Завдяки  справжній екологічній казці дітки дізналися, як себе гарно поводити у навколишньому середовищі, і як йому не зашкодити. Звичайно і згадали про болючу рану для України  -  Чорнобильську трагедію та її наслідки, адже біль за трагічну долю понівеченої землі не вщухає.



На завершення вже по традиції малюки розфарбували малюнки екологічної тематики. 

1 коментар: