пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Обмін досвідом серед бібліотечних працівників

21 січня в приміщенні центральної бібліотеки для дітей  відбувся семінар бібліотечних працівників. На семінарі були присутні бібліотекарі 15 загальноосвітніх навчальних закладів району та працівники бібліотеки для дітей. Спрямований  він на підвищення кваліфікації бібліотечних працівників та підтримку професійного рівня, стимулювання інноваційних процесів та творчого пошуку.

Завідувач бібліотекою для дітей Малашкова О.М. розповіла про основні заходи бібліотеки на рік, в яких можуть узяти участь усі бібліотекарі та їх читачі, а також про відзначення літературних дат  та визначних подій у 2015 році. Особливу  увагу звернуто на питання щодо збереження історичної пам’яті, консолідації навколо ідеї української державності.
В рамках семінару присутніми також розглянуто питання, що стосуються бібліотечних інновацій у роботі з дітьми, популяризації художньої літератури методом книжкових виставок, тематичних полиць та масової роботи серед користувачів-дітей. Своїми наробками поділились бібліотекарі шкільних бібліотек: Кобзар В.М. –Улянівської  ЗОШ; КриворучкоТ.М. –Тарасівської ЗОШ; та Пулінець Т.С. – Радгоспненська ЗОШ. Підвела підсумки семінару Коваленко Т.Л. методист із бібліотечних фондів комунальної установи «Скадовський районний методичний кабінет».




Обмін досвідом серед бібліотечних працівників – невід'ємна частина нашої роботи. Завжди корисно поспілкуватися з колегами, поділитися своїми ідеями й отримати нові.

Немає коментарів:

Дописати коментар