вівторок, 6 січня 2015 р.

Зимовий Кіндер-паті

Прийдешня низка новорічно-різдвяних свят - це відмінний привід для того, щоб урізноманітнити дозвілля. Є безліч способів розважити себе і свою дитину - маленького непосиду. І хоча у нас немає принад великих міст – зоопарку, цирку, принаймні пристойного розважального центру, це зовсім не означає, що потрібно всі свята провести біля телевізора чи комп’ютера. За бажанням, як за помахом чарівної палички, можна перетворити звичайний зимовий день на справжнє свято.



І якщо ви й досі вагаєтесь як розважитися на новорічні свята – поспішіть до нашої бібліотеки, де дітлахів у зимові канікули чекає Новорічний Кіндер-паті.
.  

Адже тільки у нас можна без перестанку передивлятись свої улюблені новорічні фільми та мультфільми, пофантазувати  під час  вирізання  святкових сніжинок та символу Нового року – кози.  Для допитливих всезнайок ми приготували презентацію про святкування Нового року у різних країнах світу.



А щоб додому не йти з порожніми руками – запрoшуємо до чарівної полиці «Новинки під ялинку», на якій підібрані цікавинки для домашнього читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар