середу, 9 липня 2014 р.

Щоб діти зростали в доброму світі

4 липня до нашої бібліотеки завітали представники Київського осередку Народознавчо - Просвітницького Центру «Факел Марії» з дарунками. Це література  народознавчого характеру з конкретними  прикладами та адресами.



Народознавство  є надзвичайно необхідним країні. І навряд чи є щось важливішим, цікавішим, потрібнішим за нього. Ми повинні знати  свій народ: його звичаї, традиції, тому, що в народу немає бути безпам’ятства. Адже наші предки народну мудрість, нарощену собою, переносили з покоління у покоління і вона давала здорові дорідні плоди.
Щоб сьогодення  і майбутнє  знало і бачило, що цвіло в душах наших предків, щоб ми всі разом повернулися поглядом  і увагою до свого коріння, запрошуємо до бібліотеки ознайомитися з подарованою літературою.  До Вашої уваги: Маковий Г. Л. Бусины; Маковій Г.Л. Очі згори ( народознавчі новели);Маковій Гарафіна  У світі  рослин;  Вовчанчин Я.  Прийміть від мене ці скарби (Колядки, щедрівки, віншування); Вовчанчин Я. Книга  чудес; Холод Зоряна  Чому людина живе на Землі; Тиханський Андрій. Терновий вінок ( повість-казка для дітей); Народ  у  народних  святах; Гриців Тетяна  Духовне виховання (Кн.1, ,Кн.2); Світанок ( Кн.1., Кн.2).

Немає коментарів:

Дописати коментар