вівторок, 3 грудня 2013 р.

Міжнародний день інвалідів

   Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерними рисами українського народу. Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян.


 Свій внесок у подолання цих проблем робить і  бібліотека.  Бібліотекарі не в перше відвідують вихованців Скадовського районного  центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Надія», тому що книга та спілкування є, можливо, єдиним віконцем у великий світ. І в цей особливий для них день ми  з задоволенням від щирого серця подарували дітям  казку -  лялькову виставу,  організували книжкову виставку – «Для дітей і для батьків світ книжковий чарівний» та вручили солодощі.


  Нас порадувало те, що малеча із задоволенням йшла на контакт, відповідала на запитання та грала з дорослими в рухливі ігри. А провівши цей захід, ми ще раз переконались, що, здавалося б, звичайна казка залишає величезний слід в душах дітей і дає безліч позитивних емоцій, яких вони так потребують.


Немає коментарів:

Дописати коментар