пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

Безмежний світ моря
Світ навколо дитини - це світ природи з безмежним багатством явищ, з невичерпною красою. Море – одне  із чудових витворів природи. Кожний його стан настільки незвичайний, що викликає у нас найрізноманітніші  почуття. Заглиблюючись в цей світ, вбираючи його звуки, запахи, фарби, спостерігаючи різні явища , ми повніше пізнємо таємничий світ морських глибин.




 В цьому переконалися учні Скадовської ЗОШ № 3 на природничому  калейдоскопі «Безмежний простір моря», який було проведено спільно з провідними  фахівцями  національного природного  парку « Джарилгацький»  та «Всеукраїнською екологічною лігою».



За допомогою цікавих роликів та презентацій робітники парку розповіли про життя мешканців моря , а також діти  наглядно  могли побачити і навіть  доторкнутися до різних видів молюсків, які водяться у Чорному морі. Дізналися про початок Всеукраїнських природоохоронних акцій « Збережи ялинку», « Наша допомога зимуючим птахам».




А перевірити отримані знання  допомогла гра- вікторина « Таємниці  чарівної морської скриньки». Діти були приємно вражені тим,що питання знаходилися у мушлях.



Немає коментарів:

Дописати коментар