пʼятницю, 20 вересня 2019 р.

Митців об'єднує "Скадовський простір"!


                     20 вересня, напередодні ювілею нашого міста, у Скадовську народився новий конкурс!
Комунальний заклад «Скадовська централізована бібліотечна система» та комунальна установа «Скадовський районний методичний кабінет» співпрацюють вже давно і разом організували та провели не один захід та фестиваль. Та цього року наша спільна робота була націлена, перш за все, на творчу складову саме Скадовського краю.
Так і народилася ідея створення районного конкурсу аматорського мистецтва «Скадовський простір». Цей конкурс присвячений творчості авторів та митців, виключно, Скадовського краю.
Разом з учнями та їх керівниками районних шкіл наші заклади втілили у життя чудовий арт-проект «Кольорові мрії». Метою проекту було бажання вдихнути нове життя у зовнішній вигляд міста та, не просто розмалювати його, а створити стилізовані арт - об’єкти. Доречі, ці малюнки і стали в основі логотипу нашого конкурсу «Скадовський простір».

Наш районний конкурс аматорського мистецтва мав 6 номінацій і ось їх переможці. Хочемо зазначити, що журі було дуже складно визначити переможців.

У номінації «Вокалісти»: І місце – квартет Широківської ЗОШ, Заварихіна Ілона, Гребенюк Даша, Одабаш Еміне та Салюк Марина з піснею на слова Миколи Катонія та музику О.В. Бугаєнка «Село Широке»; ІІ місце – учні Красненської ЗОШ Сервуля Діана та Гнатюк Владислава виконали «Пісню про море», ІІІ місце з композицією «Улянівка моя» здобула Серженко Анастасія.
«Читці»: І місце – учень Красненської ЗОШ Фоменко Дмитро з поезією «Пісня про село», ІІ місце посіли учні Широківської ЗОШ (Гуцал Олександра, Симончук Андрій, Фількіна Юлія, Шамоян Едгар), ІІІ місце – Грушовець Поліна з Академії творчості, яка чудово продекламувала вірш Лідії Гук «Земле рідна».

«Авторський вірш»: І місце – Гритчина Олена написала, присвячений рідному селу, вірш «Село Улянівка», ІІ місце журі приділило Мечик Світлані з Тарасівської ЗОШ з поезією «Скадовщина – мій краю рідний», ІІІ місце – Івашко Анастасія оспівала «Рідну Скадовщину».
«Фотографія»: І місце - Івашко Анастасія (Лазурненська ЗОШ), ІІ місце – Ситник Валентина з Петропавлівської ЗОШ, ІІІ місце – ученик Широківської ЗОШ Черкесов Дмитро.
«Художники»: І місце – Шовкун Марія (Академії творчості), ІІ місце – Калінчева Єва (Лазурненська ЗОШ), ІІІ місце - Чистіков Ростислав (Красненська ЗОШ).
«Декоративно-прикладне мистецтво, сувенірна продукція»: І місце - Стефанська Альона (Красненська ЗОШ), ІІ місце - Говзан Валерія (Петропавлівська ЗОШ), ІІІ місце - Нартова Єлизавета (Широківська ЗОШ).
Скадовський край це не тільки поля, баштани, море та літо. Скадовський край – це край талановитих людей. І сьогодні ми в цьому переконалися знову.
Дякуємо усім, хто знайшов час, можливість, а головне, бажання та натхнення прийняти участь у нашому конкурсі «Скадовській простір».


До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар