вівторок, 13 червня 2017 р.

БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО РОЗПОЧАЛОСЯ!

 
      
    Справжнє літо – сонячне,  ласкаве і безтурботне – розпочалось для усіх скадовських дітлахів у Міжнародний день захисту дітей.  Першого червня  на Набережній нашого міста відбулося незабутнє свято за участі творчих колективів Районного будинку культури, організацій та установ, які опікуються питаннями виховання  дітей. На свято завітало багато дітлахів, адже для них в цей день організаторами було підготовлено багато цікавого – і захоплююча концертна програма, і різноманітні майстер класи, і безкоштовні атракціони. Найактивніші учасники та переможці численних конкурсів та фестивалів, що проводились протягом навчального року, отримали грамоти та подарунки.
   
   
    Активними учасниками цього дійства стали і бібліотекарі нашої книгозбірні. Саме в цей день стартує програма літніх читань, яку треба належним чином прорекламувати, щоб влітку наші читачі не полишали книгу і отримали від спілкування з нею справжнє задоволення. 
 

    
   Юним читачам також  було презентовано видання з останніх надходжень,  свіжу дитячу періодику, а також найбільш цікаві, за відгуками самих дітей, книги. Найкмітливіші шанувальники книги отримали в подарунок яскраві жовті кульки.
     

 
                           
   
      7 та 8 червня для юних користувачів було проведено ігровий марафон «День цікавих розваг»,  під час якого  діти мали змогу стати учасниками літературної вікторини «Сторінками улюблених казок» та пошукового квесту «Квітка-семицвітка». 
   
 
    А 11 червня наших маленьких читачів  по-справжньому захопив майстер-клас «Скринька із секретами». Результат у всіх його учасників вийшов просто чудовий, тепер у кожного з них є власна яскрава і з любов'ю прикрашена коробка для іграшок!
     



   
     Протягом усього літа у нашій бібліотеці працюватимуть канікулярний мультзал,  клуби за інтересами, а невдовзі відкриється бібліотека open air «Бібліотечна галявина».
    Літо розпочалося, проведемо його цікаво і з користю – спілкуймося з друзями, відпочиваймо на морі, читаймо гарні книжки! Нехай гаджети відпочинуть від нас, а ми відпочинемо від Інтернету. Навкруги так багато цікавого, і книга  - найперший помічник у морі захоплюючої інформації! Приєднуйтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар