пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Україна пам’ятає! Світ визнає!

Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і  життя людини, і життя країни. Багато сторінок вписано кривавими і чорними кольорами. Особливо вражаючи сторінки, де смертельним шрифтом викарбовано слова: голод, голодомор.
Щороку  Україна прихиляє коліна перед мільйонами жертв Голодомору 1932-1933 років, перед тими страждальцями, могили яких розкидані по садках, балках, дворах, узбіччях доріг та на цвинтарях, де насипані великі могили або колективні. Воістину говорять колективний голод, колективний холод, біль і страждання, колективна смерть, вони й понині кровоточать у серцях тих, хто пережив страшні роки, а тепер дістав таку можливість розповідати, свідчити, переконувати.
На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору у суботу 22 листопада з 16 години приєднуйтесь і ви всією родиною до всеукраїнської акції «Засвіти свічку!». Із настанням темряви засвітіть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Цей вогник символізуватиме нашу скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів співвітчизників.
Україна пам’ятає! Світ визнає!

Немає коментарів:

Дописати коментар